Navigation | Hårtransplantation känsligt mot isande kyla utomhus

13/12/2012

Hårtransplantation känsligt mot isande kyla utomhus

Nu har vintern äntligen kommit till Sverige, och majoriteten njuter av det iskalla vädret och snön som yr i stormar som nästan välter omkull en. Jag däremot gillar det inte alls! På morgnarna brukar jag inte ha tid att ströva runt utan jag sover hellre en kvart längre och stressar mig igenom min morgonrutin. Nu kan man ju dock inte gå ut med blött hår i och med att det är -15° och håret då kommer frysa sönder. Sätter man på sig en mössa förstörs frisyren och håret blir fett direkt igen. Vintern är verkligen ingen bra årstid för ens hår. Dubbelt värre är det för mig eftersom jag genomgick en hårtransplantation i början på hösten och jag märker direkt nu när det blir 15 grader kallt att mitt nya hår inte alls gillar kylan. Det har ramlat av en del hår och jag är oroligt att det kommer att falla mer. Hårsäckarna verkar inte alls gilla vädret vi har i Sverige.

Filed by at december 13th, 2012 under Okategoriserade
No comments on this post yet