Navigation | Kan ni tänka er en Barbie docka med håravfall

11/12/2012

Kan ni tänka er en Barbie docka med håravfall

Varje ansikte är unikt – det gäller för oss att tillsammans väga dina önskemål med de medicinska förutsättningar som finns för att skapa harmoni kring huvudet och då gäller det lika mycket håret som själva ansiktet. Att ta vara på dina personliga egenskaper och förstärka sidor av ditt utseende som du är speciellt nöjd med, är en konstart som kräver mer än att vara skicklig med skalpellen. En fin och naturlig ansiktslyftning är svårt att skapa utan att resultatet ser tillgjort eller plastiskt ut som det gör på många modeller i Hollywood där de ser ut som Barbie dockor med en stor peruk istället för att visa sitt tunna hår och i många fall håravfall. Vi vill skapa mer volym och ett piggare utseende, ökad harmoni och en mer ”energisk look”. Nordic Hair har lång erfarenhet av olika metoder med lyckade resultat när det gäller att förändra ett ansikte och hårlinje för att uppnå dina önskningar vilket för oss är mycket väsentlig.

Filed by at december 11th, 2012 under Okategoriserade
No comments on this post yet